HBpersoneelsadvies biedt sinds 2007 advies op het gebied van Human Resources aan Midden- en Kleinbedrijf. De dienstverlening loopt uiteen van het toetsen van arbeidsovereenkomsten en personeelsreglementen, recruitment, het adviseren bij de opbouw van het personeelsdossier, advies op het gebied van arbocoordinatie en reïntegratie (case-manager), het schrijven en implementeren van introductieprogramma’s en ziekteverzuimprotocollen tot het beheer van het wagenpark en het voeren van de personeelsadministraties van diverse bedrijven en instellingen. Deze ondersteuning is gericht op de specifieke wensen van uw organisatie.

U maakt slechts gebruik van de diensten van HBpersoneelsadvies wanneer dat wenselijk voor u is, zodat uw personeelszaken efficiënt en effectief beheerd worden.
Met meer dan 10 jaar ervaring in het HR-werkveld kan HBpersoneelsadvies u accuraat, snel, professioneel en tegen concurrerende tarieven van dienst zijn, waar en wanneer u maar wilt. De werkzaamheden kunnen vanuit het kantoor van HBpersoneelsadvies, of indien gewenst bij u op kantoor worden uitgevoerd, waarbij de werktijden en dienstverlening flexibel inzetbaar zijn.

Klik hier voor een gratis scan van uw personeelsdossiers!

Share This